Активности – Меѓунаародни активности

Орландо Блум го посети пунктот на Црвениот крст на РМ

Како амбасадор на добрата волја на УНИЦЕФ, познатиот англиски актер, Орландо Блум ги посети мигрантите во граничниот премин...>>


< врати се назад