септември 30, 2015

Орландо Блум го посети пунктот на Црвениот крст на РМ

Како амбасадор на добрата волја на УНИЦЕФ, познатиот англиски актер, Орландо Блум ги посети мигрантите во граничниот премин кај Гевгелија и пунктот на Црвениот крст на Република Македонија.

bloom

Блум имаше средба со волонтерите на Црвениот крст на Република Македонија каде го запозна со клучните активности на Црвениот крст кои се реализираат на терен за поддршка и помош на мигрантите.

bloomorlando

01

< врати се назад