Активности – Меѓунаародни активности

Одржана XVII-та Балканска конференција на Националните друштва на ЦК/ЦП

  Во Букурешт, Романија во периодот 20-23,09,2011 година се одржа XVII-та Балканска конференција на Националните друштва на ЦК/ЦП,...>>


< врати се назад