Активности – Организација и Развој

150 години од формирањето на Меѓународниот комитет на Црвениот крст

Честитаме. 150 години од формирањето на Меѓународниот комитет на Црвениот крст (МКЦК), најстарата активна хуманитарна организација во светот...>>


< врати се назад