Активности – Подготвеност и дејство при катастрофи

Хуманитарна помош за настраданите семејства – намалување на последиците од поплавите

Обилните врнежи што ја зафатија Република Македонија во изминатиов период (25,26,31.01 и 02.02. 2015 година) доведоа до излевање...>>


< врати се назад