Активности – Социјално-Хуманитарна Дејност

Работилница за подготовка на проекти во рамките на Проектот грижа на стари лица во заедницата, финансиран од Европска Унија

[responsive] [/responsive] Црвениот крст на Република Македонија во рамките на Проектот „Грижа на стари лица во заедницата“ финансиран...>>


< врати се назад