октомври 30, 2013

ПОМИСЛЕТЕ И НА НАС

По повод 16 октомври – Ден на гладта, Kлубот на млади при Црвен крст Валандово заедно со учениците од ПУ „Гоце Делчев“ – Пирава, организираше собирна акција на храна. Собраната храна беше поделена на деца со социјално загрозени семејства

< врати се назад