Видео вести

Млади локални херои

ПХВ програма за млади секоја година влегува во домовите на повеќе од 4.000 лица. Младите праваат позитивни промени...>>


Промоција на видеа за Служба барање

Спојување семејства Спојуваме семејства повеќе од 150 години Секоја година илјадници членови на семејството се разделени поради конфликти,...>>


Промоција на видеа за Служба барање

Семејна порака Некогаш е потребна само една порака од нашите најблиски Црвениот крст им помага на семејствата кои...>>


ДАЛИ ЌЕ СЕ ТЕТОВИРАШ ИЛИ ВАКЦИНИРАШ, ОДЛУКАТА Е ТВОЈА. ВАЖНО Е ДА СЕ ИНФОРМИРАШ!

Со поддршка на Швајцарски Црвен крст подготвивме видео за млади за правилно информирање за процесот на вакцинација и...>>


Oбраќање на претседателот на ЦКРСМ по повод 8 Мај, Светскиот Ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина и на Неделата на Црвениот крст на РСМ од 8-15 Мај

Во пресрет сме на одбележувањето на 8 Мај, Светскиот Ден на Црвениот крст и Црвената полумесечина и на...>>


< врати се назад