јули 21, 2023

Млади локални херои

ПХВ програма за млади секоја година влегува во домовите на повеќе од 4.000 лица. Младите праваат позитивни промени во сопствените животи, во животите на корисниците но и во целата заедница!

Во прилог видео на Види Вака за ПХВ програма преку проектот на млади во Куманово кои реновираа училница во едно основно училиште. Тоа е приказна која вреди да се види!

Горди сме на секој волонтер и на секој волонтерски час!

#phv2023 #redcross #Youth

< врати се назад