април 17, 2014

ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПО ПОВОД ГОЛЕМИОТ ВЕРСКИ ПРАЗНИК ВЕЛИГДЕН НА СИТЕ ХРИСТИЈАНСКИ ВЕРНИЦИ ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ.

ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПО ПОВОД  ГОЛЕМИОТ ВЕРСКИ ПРАЗНИК ВЕЛИГДЕН НА СИТЕ ХРИСТИЈАНСКИ ВЕРНИЦИ ИМ ГО ЧЕСТИТА ПРАЗНИКОТ.

Untitled-1

 

< врати се назад