јуни 4, 2014

Црвениот крст на Република Македонија нa 05.06.2014 година во 11:00 часот ќе организира прес конференција

Почитувани,

Црвениот крст на Република Македонијанa 05.06.2014 годинаво 11:00 часотќе организира прес конференција во ДХО Даре Џамбаз по повод завршувањето на активностите околу обезбедената хуманитарна помош и поддршка за настраданото население од поплавените подрачја во Србија и Босна и Херцеговина. На пресот ќе присуствуваат компании,граѓани,владини и невдадини организации кој донирале хуманитарна помош.

Ве покануваме заедно да ги соопштиме резултатите од спроведената кампања.

< врати се назад