март 14, 2020

Црвениот крст помага во Дебар и Центар Жупа откако беше прогласена кризна состојба во овие два региони поради коронавирусот

Црвениот крст помага во Дебар и Центар Жупа откако беше прогласена кризна состојба во овие два региони поради коронавирусот.
Црвениот крст секогаш и секаде со Вас!
Заедно во борба против корона вирусот сме посилни !

< врати се назад