август 4, 2015

Хуманитарна помош од австриски Црвен Крст

На 05.08.2015 година (среда), во 10.30 часот, (пред магацинскиот простор на Црвениот крст на РМ во Момин Поток), Генералниот секретар на Црвениот крст на Република Македонија г-дин Саит Саити и Заменик министерот за здравство г-дин Јовица Андовски, ќе дадат изјави за медиумите по повод обезбедената хуманитарна помош – донација на Австриски Црвен крст, општинска организација на Црвен крст Штаер, Австрија.

Logo Crven krst na RM 1 615_380

< врати се назад