јуни 4, 2022

Хуманитарната помош пристигна во Украина

Црвениот крст на РСМ на 30.05.2022 испрати камион со помош наменета за населението од подрачјата погодени од војната во Украина. Помошта се состои во 1200 пакети со храна и 400 пакети со хигиенски производи. Истата пристигна 01.06.2022 во Украина.

< врати се назад