мај 15, 2023

InCARE Билтен 4 – Мај 2023

 Во рамките на проектот  InCARE бепе објавен четвртиот билтен за спроведени активности. Билтенот можете да погледнете на следниот линк.

InCARE Newsletter n.4 May 2023_MK Version

< врати се назад