февруари 19, 2024

Лидерски состанок

На 17.02.2024 се одржа првиот состанок за оваа година со лидерите на Клубовите на млади од сите Општински организации на Црвен крст и Црвен крст на град Скопје во Млади Хаб во Скопје. На истиот се дискутираше за реализираните активности во изминатиот период, имплементацијата на тековните програми, за воведувањето на нови младински програми и за организацијата на претстојните избори за раководства на Клубовите на млади.

#ЦКмлади

< врати се назад