март 5, 2014

Меморандум за соработка

Untitled-2Црвениот крст на Република Македонија, претставуван од Генералниот секретар м-р Саит Саити и Институтот за трансфузиона медицина претставуван од Директорот Асс. м-р мед. сци. д-р Емилија Велкова и м-р Авни Исмаили на 04.03.2014 година потпишаа меморандум за соработка за унапредување и промовирање на доброволното крводарување, за да обезбедат меѓусебна соработка, внатрешна поддршка и соработка со други институции и организации.

< врати се назад