март 27, 2015

Отворени денови на Националниот младински совет

На 27,03,2015 година во просториите на библиотеката „Браќа Миладиновци“ во Скопје, се одржа претставување на организациите членки на Националниот младински совет на Македонија. Црвениот крст на Република Македонија се претстави со поставување на штанд на кој се дистрибуираа промотивни материјали и се презентираа можности за соработка и волонтирање.

OD_Braka_Miladinovci

< врати се назад