март 16, 2020

Поддршка за Дебар

Помош и поддршка за Општинска организација на Црвен крст Дебар, која директно дава поддршка на своите граѓани во својата заедница.

Испорачана дополнителна помош во униформи, маски за заштита, ракавици, средства за дезинфекција како и облека за возрасни лица.

< врати се назад