февруари 11, 2015

Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

DSCN0169

 

Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во:

  • Штип, 10 тони вода за пиење.
  • Свети Николе, 6 тони вода за пиење.

Преку мобилните телефони од T-mobile, One, VIP 070/075/077 143 400 заклучно со 11.02.2015 година обезбедени се вкупно 8.886.500 денари, а на сметката на Фондот на солидарност се собрани 1.407.431 денари.

< врати се назад