февруари 13, 2015

ПОМОШ НА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

 

Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во:

  • Штип, 80 пакети со средства за хигиена и 10 тони вода за пиење.

Преку мобилните телефони од T-mobile, One, VIP 070/075/077 143 400 заклучно со 13.02.2015 година обезбедени се вкупно 9.034.200 денари, а на сметката на Фондот на солидарност се собрани 1.678.675 денари.

< врати се назад