октомври 8, 2018

Посета на амбасадорот на Албанија во РМ

На 08 октомври 2018 година во посета на Црвениот крст на Република Македонија беше амбасадорот на Албанија во Република Македонија г-дин Фатос Река.

Генералниот секретар на Црвениот крст на Република Македонија г-дин Саит Саити  го запозна амбасадорот со клучните активности на Црвениот крст на Република Македонија кои се реализираат на домашен и меѓународен план.

 

< врати се назад