февруари 2, 2024

Посета на делегација на УСАИД

Во периодот 30.01.-01.02.2024 година Централната канцеларија на ЦКРСМ беше посетена од делегација на УСАИД. Посетата беше со цел спроведување на проценка на капацитетите на националното друштво за имплементација на заеднички проекти и градење партнерство за обезбедување на хуманитарна помош за ранливото население.

< врати се назад