февруари 19, 2020

Посета од страна на делегација на Меѓународниот комитет на Црвен крст

На ден 19.02.2020 година во просториите на Црвен крст на РСМ се одржа посета од страна на делегација на Меѓународниот комитет на Црвен крст – Регионална канцеларија од Белград. За време на посетата разговарано беше за тековните активности кои се спроведуваат со поддршка на МКЦК како и дискутирани беа можностите и предизвиците за унапредување на ефикасноста и комуникацијата помеѓу организациите.

< врати се назад