јули 25, 2022

Повик за ангажирање на медицински консултант

Црвениот крст на Република Северна Mакедонија објавува повик за ангажирање на надворешен медицински експерт за потребите на проектот „Поддршка за инклузивен развој на услуги за долгорочна грижа во заедниците преку инкорпорирање на партиципативни пристапи на различни чинители“ (InCARE), поддржан од Европска Комисија.

Подетални информации може да бидат најдени на следниот линк.

Рокот за понуди трае до: 28.07.2022 12.00h

< врати се назад