октомври 22, 2015

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ГО ПОСЕТИ ПУНКТОТ НА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РМ

Претседателот Иванов денеска го посети пунктот на Црвениот крст на РМ на граничниот премин кај Гевгелија. Изрази благодарност до сите државни институции, до армијата, полицијата, меѓународните организации, Црвениот крст на РМ како хуманитарна организација, УНХЦР, невладините организации и до сите хумани поединци кои помагаат во справување со бегалската криза.

dasfhgfdshgfdg

jbvgfdvg

< врати се назад