јуни 30, 2021

Прв меѓународен тренинг за Тренинг за Тренери по прва помош

Вo периодот од 22-26.06.2021, во Сутоморе, Црна Гора, во организација на Меѓународна Федерација на Црвен крст и Црвена полумесечина – Регионална Канцеларија Европа, се организираше првиот пост КОВИД меѓународен тренинг, како и првиот меѓународен тренинг за Тренинг за Тренери по прва помош во регионот.

На тренингот учествуваа претставници од Црвениот крст на Република Северна

Црвен крст Црна Гора, Црвен крст Босна и Херцеговина, Црвен крст Албанија и Црвен крст Србија.

< врати се назад