февруари 21, 2024

СОСТАНОК СО ЛИДЕРИТЕ НА КЛУБОВИТЕ НА МЛАДИ

На 17.02.2024 се одржа првиот состанок за оваа година со лидерите на Клубовите на млади од сите Општински организации на Црвен крст и Црвен крст на град Скопје во Млади Хаб во Скопје. На истиот се дискутираше за реализираните активности во изминатиот период, имплементацијата на тековните програми, за воведувањето на нови младински програми и за организацијата на претстојните избори за раководства на Клубовите на млади.

#ЦКмлади

< врати се назад