септември 16, 2015

Билјана Јосифоска од Црвениот крст на РМ, која е по струка стоматолог, имаше несекојдневна задача да извади расипан заб на еден од мигрантите, како што е покажано на сликата. Во Република Македонија, мобилните тимови на Црвениот крст продолжуваат да обезбедуваат медицинска грижа на илјадниците лица кои транзитираат низ земјата. ‪#‎ProtectHumanity (Photo: John Engedal Nissen / IFRC)

biljana

< врати се назад