март 23, 2018

Тренинг за волонтери и стручни соработници

Во Тренинг Центарот Солферино во Струга во од 22-24 март 2018 ќе се одржи Тренинг за подготвеност и дејствување во случај на катастрофи наменет за волонтери и стручни соработници од Општинските организации на Црвен крст а поддржан од Меѓународната Федерација на Црвен крст и Црвена полумесечина.

< врати се назад