октомври 20, 2023

ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА УПАТУВА ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ

ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА  УПАТУВА

 

ЈАВНА БЛАГОДАРНОСТ

 

до сите учесници на симулациската вежба „Хуманитарен одговор 2023“, соработници, поддржувачи, донатори  за обезбедената поддршка, како и граѓаните за нивното разбирање и поддршка во остварување на целите на вежбата да се претстават капацитетите, можностите и подготвеноста на Црвениот крст во координираниот пристап за одговор при кризни состојби и декларирање на нови можности на Црвениот крст за унапредување на партерската соработка заедно со сите релевантни чинители во Системот за управување со кризи во нашата држава.

< врати се назад