ноември 2, 2021

Учество на првата консултативна средба од новиот мандат на Eвропскиот младински координативен комитет

На ден 30.10.2021 Александра Сандева – член на Координативното тело на млади на ЦКРСМ и Филип Ивковски – координатор на млади на ЦКРСМ земаа учество на првата онлајн консултација од новиот мандат на Европскиот младински координативен комитет (EYCC). На консултациите младите од цела Европа разговараа за актуелните случувања, младинските трендови и приоритетите на работа во областа на млади во рамки на Движењето на Црвениот крст.

 

< врати се назад