ноември 19, 2021

Учество на првиот Национален саем за социјално претприемништво

Црвениот крст на Република Северна Македонија преку општинските организации на Црвениот крст и Црвен крст на град Скопје денес на 19.11.2021,  учествуваше на првиот Национален саем за Социјално претприемништво. Црвениот крст имаше можност да ги претстави и промовира своите три социјални претпријатија Копче, Нега Центар и Итно копче.

< врати се назад