април 2, 2021

#11CKAPHV

На 01.04.2021 се оддржа единаесетата ЦКА-ПХВ онлајн работилница со наслов „Еко Прва Помош“. Истата беше реализирана од ПХВ инструкторот Симон Андов.

Учествуваа 170 учесници, волонтери од различни ООЦК, наставници и заинтересирани учесници. Од присутните, кои ја пополнија евалуација во форма на анкета преку која ја евалуираme работилницата, 84% дека е многу интерактивна, и 79% се изјаснија дека работилницата е интересна, 100% би ја препорачале работилницата на своите врсници.

Некои од коментарите се:

“Се стекнав со многу корисни нови знаења. “

“Одлична работилница! Браво Симон! И ми се допаѓа предизвикот! “

  “Предобра работилница која беше исполнета со големо количество енергија J“

 

Продолжуваме заедно!

< врати се назад