Останати вести и најави

„Превенција од трговија со луѓе“

Црвениот крст на Република Македонија како сериозен партнер на државата во реализација на превентивните активности за борба против...>>


ВОДИЦИ

Традиционално,  по повод христијанскиот празник Богојавление Водици на ден 19.01.2015 година, Црвениот крст на град Скопје со Единицата...>>


Заедничка хуманитарна акција со Стопанска банка АД Скопје

[responsive][/responsive] Во пресрет на Новогодишните празници, Стопанска банка АД – Скопје во соработка со Црвениот крст на Република...>>


< врати се назад