Останати вести и најави

Помош на настраданото население од поплавите во Тетово

Во хуманитарните активности на Црвениот крст на Република Македонија за помош на настраданото население од поплавите во Тетово...>>


Помош за настраданото население од поплавите во Тетово

Во текот на денешниот ден, Црвениот крст на РМ за настраданите семејства погодени од од силното невреме во...>>


Почитувани

Црвениот крст на Република Македонија преку Општинска организација на Црвен крст Свeти Николе, превзeма акција за намалување на...>>


АКТИВНОСТИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ДОНИРАНИТЕ СРЕДСТВА ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО МАКЕДОНИЈА

На 26.02.2015 година во 10:30 часот во просториите на Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија...>>


ПОМОШ НА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Штип,...>>


Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Прилеп,...>>


Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Штип,...>>


Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Свети...>>


Хуманитарна помош 08.02.2015

  Во текот на вчерашниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хумаитарна помош во: Битола,...>>


Хуманитарна помош 07.02.2015

Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хумаитарна помош во: • Битола,...>>


Хуманитарна Помош 06.02.2015

  Црвениот крст на Република Македонија во рамките на хуманитарната акција за обезбедување на помош за настараданото население...>>


ПОМОШ НА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО МАКЕДОНИЈА

Црвен крст на Република Македонија на 04.02.2015 година во 12:30 часот во просториите на Црвениот крст на Република...>>


НОВ ЦКА-ПХВ ЦИКЛУС

Во јануари 46 претставници од Општинските организации станаа ПХВ дисеминатори во циклусот за 2015 година. Истите се избрани...>>


< врати се назад