Останати вести и најави

Национална работилница – „Грижа за стари лица во домашни услови“

Црвениот крст на Република Македонија во рамките на проектот „Грижа за стари лица во домашни услови“, поддржан од...>>


Одржана регионална конференција за Истражување на хуманитарно право организирана во Мостар

Во рамките на програмата за Истражување на хуманитарно право, претставник на Црвен крст на Република Македонија (ЦКРМ) и...>>


< врати се назад