Archives for Korrik2021

”SHKUPI PARA DHE PAS TËRMETIT”

Më shumë se gjysmë shekulli më parë, tërmeti katastrofik në Shkup la shumë viktima nën rrënoja, duke qarë...>>


Punëtori me temë “Përforcimi i kapaciteteve të shoqatës nacionale në programet për ndihmë të parë”

Në periudhën prej 21 – 26.07.2021 në Qendrën për kuadër dhe rekreacion “Solferino” në Strugë u realizua punëtori...>>


KAMP VEROR PËR TË RINJ 100% KRYQI I KUQ

Në përputhje me programin vjetor për punën e të rinjve në periudhën 15-21.7.2021, Kampi Veror për të Rinjë...>>


THIRRJE PËR MBLEDHJEN E OFERTAVE

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadër të projektit “Zhvillimi i shërbimeve të biznesit për...>>


THIRRJE PËR MBLEDHJEN E OFERTAVE

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë Veriore, në kuadër të projektit “Mbështetje për zhvillimin gjithëpërfshirës të shërbimeve...>>


Koncept për krijimin e një sistemi për ofrimin e ndihmës së parë psikologjike dhe mbështetjes psiko-sociale për popullatën

Më jep kënaqësi të veçantë që kam mundësinë t’Ju drejtohem në emër të Kryqit të Kuq në ngjarjen...>>


URIME KURBAN BAJRAMIN

Sot, dëshiroj që në emër të Kryqit të Kuq të RMV t’ua uroj Ditën më të bekuar në...>>


Vizitë nga ana e anëtarit të Këshillit drejtues të Gjysmëhënës së kuqe të Turqisë

Më 19 korrik 2021, në ambientet e Kryqit të Kuq të Republikës së Maqedonisë së Veriut, u mbajt...>>


Vizita e delegacionit të Gjysmëhënës së Kuqe Turke

Më 15 korrik 2021, Sekretari i Përgjithshëm i Kryqit të Kuq të RSM, z. Sait Saiti u takua...>>


Koncept për krijimin e një sistemi për ofrimin e ndihmës së parë psikologjike dhe mbështetjes psiko-sociale për popullatën

Më 9 korrik 2021, Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut prezantoi konceptin për krijimin e...>>


< kthehu mbrapa