Lajmet kryesore

Trajnim per shpëtimtarë

Edhe një trajnim i suksseshëm u realizua nga Qendra për siguri në ujë – Kryqi i kuq i...>>


Trajnim për orientues

Në periudhën nga 11-13.06.2018 në hotel Solferino në Strugë, u mbajt trajnimi për orientues me 35 përfaqësues nga...>>


Urime Ramazan Bajrami

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë u’a uron të gjithë besimtarëve fetarë të konfesionit islam festën e...>>


14 Qershor – Dita Botërore e dhurimit të gjakut

Më 14 qershor, Dita Botërore e dhurimit të gjakut tradicionalisht festohet në mbarë botën. Ngjarjet që janë të...>>


Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë – Shkup shpall publikisht

Blerësi: Kryqi i kuq i RM, me seli në Bul. Koco Racin nr. 13, Shkup, tel.02 3114 –...>>


PJESËMARRJE NË SHKOLLËN REGJIONALE VERORE PËR SIGURI 2018

Në periudhën prej 05-07.06 të vitit 2018, në Ohër u mbajt Shkolla regjionale verore për siguri 2018 me...>>


41 VITE NGA SJELLJA E DY PROTOKOLEVE SHTESË

PROTOKOLLET SHTESË TË 8 QERSHORIT 1977 TË KONVENTAVE TË GJENEVËS TË 12 GUSHTIT 1949  E Drejta Humanitare Ndërkombëtare...>>


TRAJNIMI PËR DISEMINATORË

Në periudhën 01-03.06.2018, në Qendrën e kuadrove dhe rekreacionit “Solferino” në Strugë është mbajtur seminari për trajnimin e...>>


Trofeja në Radovish, në kuadër të programit KKA-PVH 2018

Më 29 maj 2018, u mbajt eventi i 8-të me rradhë i PVH – Trofesë, i cili synon...>>


Pjesëmarrja në seancën e 66-të të Kuvendit të Përgjithshëm të Kryqit të kuq të Bullgarisë

Në periudhën prej 25-26 majit 2018, Sekretari Gjeneral i Kryqit të kuq të Repulikës së Maqedonisë, dr. Sait...>>


Trajnimi i vullnetarëve për sigurimin e ndihmës së parë dhe paraqitjen reale të lëndimeve

Në periudhën prej 17-21 / 22.05.2018 në qendrën e trajnimit Solferino në Strugë, në kuadër të projektit të...>>


Trajnim ndërkombëtar për reagim në raste të përmbytjeve “Kresna 2018”

Mes 14-18.05.2018 pranë rrethinës së Kresnës, Bullgari, organizuar nga Kryqi i kuq i Bullgarisë, u mbajt një trajnim...>>


< kthehu mbrapa