Промотивни видеа

10 октомври Светски ден на менталното здравје

Годишно, 10 октомври се одбележува како Светски ден на менталното здравје. Тоа е ден за промовирање на менталното...>>


Млади локални херои

ПХВ програма за млади секоја година влегува во домовите на повеќе од 4.000 лица. Младите праваат позитивни промени...>>


Промоција на видеа за Служба барање

Спојување семејства Спојуваме семејства повеќе од 150 години Секоја година илјадници членови на семејството се разделени поради конфликти,...>>


Промоција на видеа за Служба барање

Семејна порака Некогаш е потребна само една порака од нашите најблиски Црвениот крст им помага на семејствата кои...>>


Оперативен центар на Црвен Крст на Република Северна Македонија

  Оперативниот центар за одговор при катастрофи на Црвен крст на РСМ кој се наоѓа во Момин Поток...>>


< врати се назад