Видео

Симулациска вежба Хуманитарен одговор 2023

Црвениот крст на Република Северна Македонија, денес во Скопје организираше симулациска вежба во итна ситуација–земјотрес. Покровител на вежбата...>>


10 октомври Светски ден на менталното здравје

Годишно, 10 октомври се одбележува како Светски ден на менталното здравје. Тоа е ден за промовирање на менталното...>>


Млади локални херои

ПХВ програма за млади секоја година влегува во домовите на повеќе од 4.000 лица. Младите праваат позитивни промени...>>


< врати се назад