Огласи

Повик за набавка на софтвер за следење (мониторинг) на Итно копче.

Црвениот крст на Република Северна Македонија, во рамките на  проектот „ Поддршка за инклузивен развој на услуги за...>>


Повик за ангажирање на технички експерт- правно лице за сервис Итно копче при Црвениот крст на Република Северна Македонија

Црвениот Крст на Република Северна Македонија објавува повик за ангажирање на експерт –правно лице за мониторинг, одржување и...>>


Црвениот крст на Република Македонија објавува оглас за регрутирање на Практикант за односи со јавност

Почитувани,   Црвениот крст на Република Македонија објавува оглас за регрутирање на Практикант за односи со јавност:  ...>>


МЕЃУНАРОДЕН НАГРАДЕН КОНКУРС

Црвен крст на град Скопје во соработка со здружението на графичи дизајнери „Плакарт“  како дел од проектот „Училишни...>>


Повик за пријавување на учеснички за обука за негувателки на стари лица

Во рамки на проект „Креирање на можности за нови вработувања на жената“, имплементиран од страна на Црвениот крст...>>


Пријава за обука за прва помош за бебиситери

Почитувани, Би сакале да Ве информираме дека Црвениот крст на Република Македонија започна со организирање на обуки за...>>


ЗАПОЧНУВАЊЕ НА ОБУКИ ЗА ЗАНАЕТИ

Во рамките на проектот „Преземи акција за подобра конкурентност на пазарот на труд“ , а согласно со планот...>>


< врати се назад