Lajmet kryesore

Trajnim për gatishmëri dhe veprim në rast të katastrofave me Kryqin e kuq të Republikës së Maqedonisë, Organizata komunale Gostivar

Nga 23 deri 24.12.2017 në Qendrën e Trajnimit “Solferino” në Strugë, u mbajt trajnimi për gatishmëri dhe veprim...>>


Vizitë studimore në Serbi në kuadër të Projektit rajonal “Ndërmerr aksion për përfshirjen sociale të personave të moshuar”

Nga 20-24 dhjetor të vitit 2017, në Serbi, është realizuar një vizitë studimore për këmbimin e përvojave nga...>>


Takim koordinues me sekretarët e OKKK/ KKQSH

Më 21.12.2017 u mbajt Takimi koordinues me sekretarët e organizatave komunale të Kryqit të kuq të RM-së dhe...>>


Kryqi i kuq, fitues në kategorinë “Sajti më i mirë i organizatave joqeveritare për vitin 2017”

Në praninë e dyqind mysafirëve, shumica kreatorë, pronarë, disenjatorë, autorë të përmbajtjeve të një numri të madh ueb-faqesh...>>


Delegacioni i Kryqit të kuq të RM-së viziton Kryqin e kuq të Serbisë

Në periudhën nga 07 deri 09 dhjetor të vitit 2017, një delegacion i Kryqit të kuq të Republikës...>>


Trajnim për gatishmëri dhe veprim në rast të katastrofave

Nga 14 deri 16.12.2017 në ambientet e Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë – Organizata komunale Manastir,...>>


Përmirësimi i socializimit të fëmijëve dhe të rinjve ne nevoja të veçanta

Sot më 14.12.2017, në Teatrin Popullor të Maqedonisë në Shkup, organizuar nga Kryqi i kuq i qytetit të...>>


TAKIMI I TETË I PARTNERITETIT I KRYQIT TË KUQ TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Sot, më 13.12.2017 Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë në ambientet e tij organizoi Takimin e 8-të...>>


Mbledhja e Kuvendit të Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë

Më 12.12.2017, në Shtëpinë e Organizatave Humanitare “Dare Xhambaz”, në Shkup, Kryqi i kuq i RM-së mbajti mbledhjen...>>


U mbajt punëtoria transnacionale në Projektin “Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situatat komplekse emergjente”

Në kuadër të Projektit “Ndihma e parë psikologjike dhe mbështetja psikosociale në situatat komplekse emergjente”, mbështetur nga BE-ja...>>


5 dhjetori – Dita Botërore e Vullnetarizmit

Kryqi i kuq i Republikës së Maqedonisë, sikurse çdo vit, ashtu edhe sot më 05.12.2017 shënoi 5 dhjetorin,...>>


Punëtoria e ndarjes së përvojave për shëndetin dhe kujdesin në aktivitetet me migruesit

Në periudhën 03-05/12/2017, në Zagreb, Kroaci, mbahet një takim i shoqatave nacionale, i organizuar nga Federata Ndërkombëtare e...>>


5 dhjetori – Dita Botërore e Vullnetarizmit

Vullnetarët dhe vullnetarizmi në çdo vend janë një potencial i madh njerëzor që në vazhdimësi mobilizohet në përputhje...>>


< kthehu mbrapa