Archives for Dhjetor2020

Fjalim i Kryetarit të Kryqit të Kuq të RMV, prof.dr. Romel Velev me rastin e 5 dhjetorit – Dita botërore e vullnetarizimit

I nderuari Kryetar i Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Stevo Pendarovski I nderuari Sekretar gjeneral i Kryqit...>>


Thirrje për angazhimin e IT kompanisë me qëllim zbatimin e detyrave të punës

Krijim dhe zhvillim i aplikacionit mobil First responder APP për Android / IOS Kryqi i Kuq i Republikës...>>


APEL PÊR NDIHMÊ DHE PÊRKRAHJE PÊR PETRINJA DHE SISAK

Me keqardhje të madhe morëm lajmin për tërmetin katastrofal që goditi pjesën e Petrinje dhe Sisak në Republikën...>>


THIRRJE për angazhimin e një eksperti për hulumtimin e tregut për të zbatimin e detyrave të punës

Për kryerjen e hulumtimit të tregut në Shkup dhe Dojran Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së...>>


THIRRJE për angazhimin e një eksperti për të vlerësuar pasurinë me qëllim zbatimin e detyrave të punës

Përgatitja  e studimeve për realizim Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut shpall thirrje për angazhimin...>>


Aksion humanitar “Le të ndajmë gëzim”

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim dhe me mbështetjen e EVN SHA Shkup...>>


Një takim online u mbajt sot me kërkesë të Kryeministrit z. Zoran Zaev, në të cilin morën pjesë...>>


U zbatuan punëtori supervizore për fuqi dhe aftësi të menaxhimit me stres për të punësuarit dhe vullnetarët pranë KKRMV

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut në kuadër të projektit për mbështetjen e Kryqit të...>>


Informacion mbi zhvillimin e një kursi për pedagogë dhe demonstrues në ndihmën e parë për kandidatët për vozitës

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut më 26-27.12.2020 do të mbajë një kurs për demonstruesit...>>


Bashkëpunimi me ARSM

“Ekipi i Qendrës Operative të KKRMV, në kuadër të forcimit të bashkëpunimit me Ushtrinë e RMV, sot mbajti...>>


Punëtori për ndryshime klimatike

Përfaqësuesit e Programit të KKRMV për Gatishmërinë dhe Reagimin ndaj Katastrofave më 18.12.2020 morën pjesë në punëtorinë e...>>


< kthehu mbrapa