Архиви за декември2020

Повик за ангажирање на маркетинг компанија со цел извршување на работни задачи

Подготовка на маркетинг стратегија за сервис Итно Копче Црвен Крст на Република Северна Македонија објавува повик за ангажирање...>>


Повик за ангажирање на ИТ компанија со цел извршување на работни задачи

Креирање и развој на мобилна апликација First responder APP за Android /IOS Црвен Крст на Република Северна Македонија...>>


AПЕЛ ЗА ПОМОШ И ПОДДРШКА ЗА ПЕТРИЊА И СИСАК

Со големo жалeње ја слушнавме веста за катастрофалниот земјотрес кој ја погоди областа на Петриња и Сисак во...>>


ПОВИК за ангажирање на експерт за истражување на пазарот со цел извршување на работни задачи

ПОВИК за ангажирање на експерт за истражување на пазарот со цел извршување на работни задачи За спроведување на...>>


ПОВИК за ангажирање на експерт за проценка на имот со цел извршување на работни задачи

ПОВИК за ангажирање на експерт за проценка на имот со цел извршување на работни задачи Подготовка на студии...>>


ЦКА-ПХВ програма во 2021 година

Согласно моменталната ситуацијата во земјата, а со цел заштита на здравјето на волонтерите во организацијата, ЦКА-ПХВ програмата и...>>


Хуманитарна акција „Да споделиме радост“

Црвениот крст на Република Северна Македонија во соработка и со поддршка на ЕВН АД Скопје и оваа година...>>


Денеска се одржа онлајн средба на барање на премиерот г. Зоран Заев на која присуствуваа претставници на Министерство...>>


Спроведени на супервизиски работилници за снаги и вештини на менаџирање на стрес за вработени и волонтери при ЦКРСМ

Црвениот крст на Република Северна  Македонија во рамките на проектот за поддршка на Црвен крст на Република Северна...>>


Информација за спроведување на курс за предавачи и демонстратори по прва помош за кандидати за возачи

Црвениот крст на Република Северна Македонија на 26-27.12.2020 година ќе одржи курс за демонстратори  и предавачи за курсевите...>>


Соработка со АРСМ

„Тимот на Оперативниот центар на ЦКРСМ во рамките на зајакнување на соработката со Армијата на РСМ, денес одржа...>>


Работилница за климатски промени

„Претставници на Програмот за подготвеност и одговор при катастрофи на ЦКРСМ на ден 18.12.2020 учествуваа на прва онлајн...>>


< врати се назад