Lajmet kryesore

Shënimi i Javës së luftës kundër kancerit

Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut, në përputhje me kalendarin e aktiviteteve tradicionale  gjatë periudhës...>>


Trajnim për “Fondi për gatishmëri dhe përgjigje gjatë katastrofave“

Në periudhën prej 21 deri më 23 shkurt 2023, në Sarajevë, tre përfaqësues të Kryqit të Kuq të...>>


Trajnime për përhapjen e PVH

Gjatë kësaj periudhe janë të shumta trajnimet që realizohen përmes programit PVH përmes Organizatave Komunale të Kryqit të...>>


Janë mbledhur 38.555.035 denarë për popullatën e prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Deri më 23 shkurt 2023, RMV-së i janë paguar gjithsej 38.555.035 denarë përmes linjave telefonike të donatorëve dhe...>>


DONACION NGA FORUMI I GRAVE TË LSDM-së

Më 20.02.2023 nga ana e Kryetares së Forumit të grave të LSDM-së, Jovana Trençevska, në hapësirat e depove...>>


TRAJNIM PER PERKRAHJE PSIKO – SOCIALE GJATE SITUATAVE EMERGJENTE DHE KRIZVE

Në periudhën nga nëntori 2022 deri në shkurt 2023, u mbajt një cikël trajnimesh për mbështetje psiko-sociale në...>>


160 vjet nga formimi i KNKK-së

Sot mbushen 160 vjet nga formimi i Komitetit ndërkombëtar të Kryqit të kuq. KNKK është organizata më e...>>


Saiti me respektin më të madh, priti ekipin e shpëtimtarëve të shoqatës vullnetare “Bajram Miftari” të Komunës së Çairit, si dhe vullnetarë të Kryqit të Kuq

Më datë 17.02.2023 Sekretari I Përgjithsjëm d-r Sait Saiti me respektin më të madh, priti ekipin e shpëtimtarëve...>>


Mblidhen 30.378.353 denarë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Deri më 16.02.2023 përmes linjave telefonike dhe nga Fondi i Solidaritetit të Kryqit të Kuq të RMV janë...>>


Janë grumbulluar 27.909.130 denarë për popullsinë e lënduar dhe të prekur nga tërmeti katastrofik në Turqi dhe Siri

Deri më datën 14.02.2023, nëpërmjet linjave telefonike të donatorëve dhe Fondit të Solidaritetit të Kryqit të Kuq të...>>


KRYQI I KUQ E NISI DREJT TURQISË DËRGESËN E PARË ME NDIHMA HUMANITARE

Sot, Kryqi i Kuq i Maqedonisë së Veriut, nisi ndihma humanitare drejt rajoneve të prekura nga tërmetet që...>>


Mblidhen 20.211.361 denarë ndihma humanitare për popullsinë e prekur në Turqi dhe Siri

Deri më datën 13 shkurt 2023, përmes linjave telefonike të donatorëve dhe nga Fondi i Solidaritetit të Kryqit...>>


< kthehu mbrapa