Author Archives for admin

Претставување на процесот „Трансформација 28“ пред претседателите на ООЦК/ЦКГС и ЦКРСМ

ноември 6, 2022 2:09 pm Published by Коментарите се исклучени на Претставување на процесот „Трансформација 28“ пред претседателите на ООЦК/ЦКГС и ЦКРСМ Во периодот 4-6 ноември 2022 година во Струга се одржа... >>

Претставување на процесот „Трансформација 28“ пред Претседателот на РСМ г-дин Стево Пендаровски

јули 6, 2022 1:57 pm Published by Коментарите се исклучени на Претставување на процесот „Трансформација 28“ пред Претседателот на РСМ г-дин Стево Пендаровски На 06.07.2022 година за време на одржување на редовна седница... >>

ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ!

ноември 11, 2022 1:28 pm Published by Коментарите се исклучени на ГО ПРОШИРУВАМЕ НАШИОТ ТИМ! Црвен крст на Република Северна Македонија е хуманитарна организација која... >>

112 години од смртта на Анри Динан

октомври 30, 2022 9:59 am Published by Коментарите се исклучени на 112 години од смртта на Анри Динан Денес навршуваат 112 години од смртта на Анри Динан. Човек... >>

РАБОТНА СРЕДБА СО ЗАСЕГАНТИ СТРАНИ

октомври 18, 2022 2:31 pm Published by Коментарите се исклучени на РАБОТНА СРЕДБА СО ЗАСЕГАНТИ СТРАНИ Во рамките на  Регионален проект “X-Stock- Зајакнување на прекугранична подготвеност... >>

САИТ САИТИ ОДРЖА СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РСМ ВО РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА МИЛАИМ ФЕТАИ

октомври 20, 2022 2:29 pm Published by Коментарите се исклучени на САИТ САИТИ ОДРЖА СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РСМ ВО РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА МИЛАИМ ФЕТАИ На 20.10.2022 година во Загреб Р. Хрватска, Генералниот секретар на... >>

Недела на млади

октомври 1, 2022 8:59 am Published by Коментарите се исклучени на Недела на млади Во период од 1-7 октомври традиционално ја одбележуваме Неделата на... >>