Стани член

Поддржи ја хуманоста.

Пополни пристапница →


Стани волонтер

Направи разлика.

Приклучи се →


Инфо +

Е-весник на ЦКРМ.

Информирај се →

Новости

press26022015

АКТИВНОСТИ ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА ДОНИРАНИТЕ СРЕДСТВА ЗА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО МАКЕДОНИЈА

На 26.02.2015 година во 10:30 часот во просториите на Министерството за труд и социјална политика на Република Македонија се одржа прес конференција на која јавноста беше... 
Untitled-1

Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Поради големиот интерес од страна на граѓаните и компаниите за вклученост и обезбедување на донации во парични средства за помош за настраданото население од поплавените... 

ПОМОШ НА НАСТРАДАНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОД ПОПЛАВЕНИТЕ ПОДРАЧЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Штип, 80 пакети со средства за хигиена и 10 тони вода за... 

Помош на настраданото население од поплавените подрачја во Република Македонија

  Во текот на денешниот ден Црвен крст на Република Македонија изврши дистрибуција на хуманитарна помош во: Прилеп, 10 тони вода за пиење. Кочани, 10 тони вода за пиење. Преку... 

Останати вести и најави

Помош за настраданото население

ТЕЛЕФОН
Со повик на телефонските броеви донирате 100 денари за хуманитарните активности на Црвениот крст на РМ:
070 143 400
075 143 400
077 143 400

Донација на средства во денари: СМЕТКА
Фондот на солидарност на Црвениот крст на Република Македонија сметка: 300000001327966 даночен број: 4030984271620 АД Комерцијална банка

Донација на средства во странска валута:
NAME OF THE ORGANIZATION: MACEDONIAN RED CROSS
BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE
BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA
BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11
SWIFT CODE: KOBSMK2X
IBAN CODE: MK07300701000001228


70 години ЦКРМ


Календар на активности

Информации од јавен карактер

Донации

DonirajDoniraj

Актуелно видео

Мапа на ООЦК

Партнери и Донатори

Back to Top