Главни вести

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА МАГАЦИНОТ ВО МОМИН ПОТОК

На 03.02.2016 година во 11:00 часот беше поставен камен темелник на магацинот на Црвениот крст на Република Македонија...>>


Црвен крст на РМ обезбедува поддршка на мигрантите и бегалците

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


Партнерска соработка и поддршка од Комерцијална банка АД Скопје

Комерцијална банка АД Скопје и MasterCard, во изминатата година во период од 21.11. до 31.12 2015 година спроведоа...>>


ЦРВЕН КРСТ НА РМ ОБЕЗБЕДУВА ПОДДРШКА НА МИГРАНТИТЕ И БЕГАЛЦИТЕ

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


Црвен крст на РМ обезбедува поддршка на мигрантите и бегалците

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


ЦРВЕН КРСТ НА РМ ОБЕЗБЕДУВА ПОДДРШКА НА МИГРАНТИТЕ И БЕГАЛЦИ

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


„За топла вечера“ – заедничка хуманитарна акција на Стопанска банка и Црвен крст на Република Македонија

Црвениот крст на Република Македонија во соработка и со поддршка на Стопанска банка веќе неколку години по повод...>>


„ДА СПОДЕЛИМЕ РАДОСТ“ – ЗАЕДНИЧКА ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА НА ЕВН МАКЕДОНИЈА И ЦРВЕН КРСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Црвениот крст на Република Македонија во соработка и со поддршка на ЕВН Македонија и оваа година по петти...>>


ЦРВЕН КРСТ НА РМ ОБЕЗБЕДУВА ПОДДРШКА НА МИГРАНТИТЕ И БЕГАЛЦИ

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕТО НА ЦРВЕН КРСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Собранието на Црвен крст на Република Македонија за мандатниот период 2012-2016 година, на 24 декември 2015 година во...>>


ЦРВЕН КРСТ НА РМ ОБЕЗБЕДУВА ПОДДРШКА НА МИГРАНТИТЕ И БЕГАЛЦИТЕ

Во текот на целата година Црвениот крст на Рeпублика Македонија обезбедува интензивна поддршка за мигрантите и бегалците кои...>>


ПОДДРШКА НА МИГРАНТИТЕ

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ДОДЕЛИ ″ПЛАТИНЕСТ ЗЛАТЕН И БРОНЗЕН ПОДДРШУВАЧ″

Признанија ″Платинест поддржувач″ ″Златен поддржувач″ и ″Бронзен поддршувач″ ˝ во знак на благодарност на партнерите и соработниците за...>>


< врати се назад