Главни вести

ПОМОШ НА МИГРАНTИТЕ

На 02.11.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


6-от ПАРТНЕРСКИ СОСТАНОК

Црвениот крст на Рeпублика Македонија го организира 6-от Партнерски состанок во Скопски саем (дипломатик сала) на 04.11.2015 година...>>


ПОМОШ НА МИГРАНTИТЕ

На 01.11.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


ПОМОШ НА МИГРАНТИТЕ

На 28.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


ПОМОШ НА МИГРАНТИТЕ

На 27.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


ПОМОШ НА МИГРАНТИТЕ

На 26.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


Црвен крст на РМ обезбедува поддршка на мигрантите и бегалци

Црвен крст на Рeпублика Македонија во партнерство со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) и Меѓународната Федерација на Црвен...>>


ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ ГО ПОСЕТИ ПУНКТОТ НА ЦРВЕНИОТ КРСТ НА РМ

Претседателот Иванов денеска го посети пунктот на Црвениот крст на РМ на граничниот премин кај Гевгелија. Изрази благодарност...>>


ПОМОШ НА МИГРАНИТЕ

На 20.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


ПОМОШ НА МИГРАНТИТЕ

На 19.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


Црвен крст на РМ обезбедува поддршка на мигрантите

Црвен крст на Рeпублика Македонија во соработка со Високиот комесаријат за бегалци (УНХЦР) на двата гранични премини во...>>


ПОМОШ НА МИГРАНИТЕ

Од 15-17.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


ПОМОШ НА МИГРАНТИТЕ

На 15.10.2015 мобилните тимови на Црвениот крст на Република Македонија обезбедува поддршка на мигрантите на граничните премини кај...>>


< врати се назад